EuroParcs Resort de Biesbosch

De receptie is gevestigd tegenover de nieuwe ingang achter de slagboom

Receptie

Contactinformatie

Snoekbaars Bootverhuur is een onderdeel van het evenementenprogramma van EuroParcs. Voor jou heeft dit als voordeel dat je bij het vragen van informatie en het maken van reserveringen geholpen wordt door de professionele receptionistes van Resort de Biesbosch. Maar ook in de avonduren word je te woord gestaan door de professionials van de boekingsdesk.

Je kunt hieronder het contactformulier invullen en we zullen je afhankelijk van de vraag zo snel mogelijk mailen met een antwoord. Indien gewenst heb je zelfs de mogelijkheid je telefoonnummer achter te laten en je wordt (afhankelijk van de drukte) nagenoeg direct teruggebeld. Heb je je telefoon bij de hand?
Voer uw naam in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw email-adres (op de juiste wijze) in

(vul uw email adres in voor het geval we u niet telefonisch kunnen bereiken)

Vink aan dat u akkoord gaat

Ongeldige invoer

Geen tijd om te bellen? Vul het formulier in we nemen zo snel mogelijk contact met je op per email.
Voer uw naam in

Vul uw email-adres (op de juiste wijze) in

Vul uw vraag in

Vink aan dat u akkoord gaat

Ongeldige invoer

 

 

Over snoekbaars bootverhuur

Snoekbaars Bootverhuur is een initiatief van Aad Lansbergen in samenwerking met EuroParcs. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren (onder andere op Resort de Biesbosch) van het eerste uur en met zijn twintig jaar ervaring op het vissen van snoekbaars vanaf de boot durven wij gerust te zeggen dat het logisch is dat deze expert zijn ervaring wil delen met jou. Hij weet zeker dat je net zo enthousiast zal worden als hij al jaren is.

De boten zijn direct beschikbaar vanuit EuroParcs Resort de Biesbosch. Activiteiten "Snoekbaarsvissen onder de Moerdijkbrug..." en "Varen in De Biesbosch" zijn onderdeel van het nieuwe evenementenprogramma van EuroParcs en dragen bij aan een nog betere beleving van je vakantie in het resort.

Contactgegevens

EuroParcs Resort De Biesbosch
Rijksstraatweg 186
3316 EJ Dordrecht

Wilt u meer informatie of een boot huren?
Neem dan contact op met onze receptie
T: 088-070 8081
E-mail: info@resortdebiesbosch.nl