Het restaurant op het nieuwe vakantiepark Resort De Kraaijenbergse Plassen van EuroParcs, gaat grenzen verleggen. Even geen zin om te koken? Geen probleem! Kom langs in ons gezellige restaurant annex brasserie, voor de lekkerste lunches en diners. Het restaurant is gevestigd in een oud boerderijgebouw, wat prachtig verbouwd is met behoud van de authentieke details. Het wordt dé ontmoetingsplaats van Linden en Cuijk bij uitstek.

Een verrassende uitstraling!

Entourage en sfeer van de brasserie in Linden is niet in één woord te vatten! Het staat bol van gezelligheid... Het restaurant annex brasserie met een ruw randje is dé ontmoetingsplaats bij uitstek! De plaats waar je nieuwe en oude vrienden ontmoet... en culinair samen kunt genieten. Ook voor een heerlijk kopje koffie of thee als rustmoment tussen de wandelingen door de prachtige en uniek gelegen ligging is het restaurant de perfecte plek. Laat de lunch als break of het diner als afsluiter van een prachtige (vakantie) dag je smaken. Wat de reden ook is, er is altijd een aanleiding om een hapje te komen eten, gezelligheid kent geen tijd.

Laat het je smaken

De keuken van het restaurant op De Kraaijenbergse Plassen neemt je mee terug naar de voeding zoals onze verre voorvaderen die ook gegeten hebben. Je zintuigen worden geprikkeld bij het nuttigen van vers bereid eten, met als basis verse producten van hoge kwaliteit. Met een verrassende smaaksensatie als gevolg...een onvergetelijke ervaring!

Brasserie

Lekker borrelen met jouw gezelschap of op het terras een hapje en een drankje nuttigen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltijd? We zien jullie graag in ons Brasserie!

Contactinformatie


EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen
Den Drul 19
5439 NR Linden

Tel: 0880 70 8090

 

Over snoekbaars bootverhuur

Snoekbaars Bootverhuur is een initiatief van Aad Lansbergen in samenwerking met EuroParcs. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren (onder andere op Europarcs de Kraaijenbergse Plassen) van het eerste uur en met zijn twintig jaar ervaring op het vissen van snoekbaars vanaf de boot durven wij gerust te zeggen dat het logisch is dat deze expert zijn ervaring wil delen met jou. Hij weet zeker dat je net zo enthousiast zal worden als hij al jaren is.

De boten zijn direct beschikbaar vanuit EuroParcs de Kraaijenbergse Plassen.

Contactgegevens

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen
Den Drul 19
5439 NR Linden

Wilt u meer informatie of een boot huren?
Neem dan contact op met onze receptie

E-mail: info.resortdekraaijenbergseplassen@europarcs.nl