Onbezorgd genieten op EuroParcs Resort Poort van Zeeland


Kamperen vlakbij strand en duinen? Eindeloos spelen, fietsen en wandelen op natuureiland Voorne-Putten? Op avontuur in het family entertainment center Adventuredome? Kom in Hellevoetsluis vakantie vieren op Resort Poort van Zeeland.
EuroParcs Resort Poort van Zeeland ligt op het mooie natuureiland Voorne-Putten, tegen de Duinen van Voorne aan. Het duingebied wordt geroemd als één van de fraaiste natuurgebieden van Europa. Rust en stilte kenmerken het gebied rond het resort. Wandel mee met de gidsen van Natuurmonumenten en verken de duinen, bossen en uitgestrekte polders. Trek diep het duingebied vol duinvalleien, bloemrijke duingraslanden, moeras en stille duinmeertjes in of wandel eens rond het sprookjesachtige Quackjeswater. Houd oren en ogen open. Driekwart van alle vogelsoorten die in Nederland broeden, vindt u in de Duinen van Voorne. Oftewel: Genoeg te doen in en rondom Resort Poort van Zeeland.

Naast de prachtige omgeving van het resort is er op het resort zelf ook genoeg te doen. Je kunt bijvoorbeeld naar het in- en outdoor speelparadijs Adventuredome, naar de kinderanimatie met Beau en Bloem of geniet van het eten en drinken in het restaurant. Een minimarkt, draadloos internet en een strandje ontbreken overigens niet aan dit park. In tegenstelling tot de andere EuroParcs resorts kun je op resort Poort van Zeeland zelfs kamperen!

Kijk voor meer informatie op de website van Europarcs.

 

zoekenboekWil je meer informatie over het huren van een chalet? Dan kun je bellen naar het telefoonnummer 088-0708090 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Over snoekbaars bootverhuur

Snoekbaars Bootverhuur is een initiatief van Aad Lansbergen in samenwerking met EuroParcs. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren (onder andere op Europarcs Poort van Zeeland) van het eerste uur en met zijn twintig jaar ervaring op het vissen van snoekbaars vanaf de boot durven wij gerust te zeggen dat het logisch is dat deze expert zijn ervaring wil delen met jou. Hij weet zeker dat je net zo enthousiast zal worden als hij al jaren is.

De boten zijn beschikbaar vanuit de haven van Hellevoetsluis. Deze haven ligt naast EuroParcs Poort van Zeeland. Activiteiten "Snoekbaarsvissen op het Haringvliet..." en "Varen naar de Tiengemeten" zijn onderdeel van het evenementenprogramma van EuroParcs en dragen bij aan een nog betere beleving van je vakantieop het park.

Contactgegevens

EuroParcs Poort van Zeeland
Parkweg 2
3221 LV  Hellevoetsluis

Wilt u meer informatie of een boot huren?
Neem dan contact op met onze receptie

E-mail: info@resortpoortvanzeeland.nl