Wie vakantie viert op EuroParcs Resort Poort van Zeeland hoeft eigenlijk het terrein niet af. Alles wat vakantie leuk maakt, is op het park aanwezig.

  • Bij lekker weer is het heerlijk toeven op het terras
  • Eet een verrukkelijke pannenkoek in het pannenkoeken schip
  • Drink een goed glas wijn in brasserie The Grand Wood
  • Geniet van een verantwoord tussendoortje in Foodsie Food.

De horeca faciliteiten worden nog verder uitgebreid op EuroParcs Resort Poort van Zeeland. Houd daarom de site van EuroParcs in de gaten voor nieuwigheden.facebook

 

Over snoekbaars bootverhuur

Snoekbaars Bootverhuur is een initiatief van Aad Lansbergen in samenwerking met EuroParcs. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren (onder andere op Europarcs Poort van Zeeland) van het eerste uur en met zijn twintig jaar ervaring op het vissen van snoekbaars vanaf de boot durven wij gerust te zeggen dat het logisch is dat deze expert zijn ervaring wil delen met jou. Hij weet zeker dat je net zo enthousiast zal worden als hij al jaren is.

De boten zijn beschikbaar vanuit de haven van Hellevoetsluis. Deze haven ligt naast EuroParcs Poort van Zeeland. Activiteiten "Snoekbaarsvissen op het Haringvliet..." en "Varen naar de Tiengemeten" zijn onderdeel van het evenementenprogramma van EuroParcs en dragen bij aan een nog betere beleving van je vakantieop het park.

Contactgegevens

EuroParcs Poort van Zeeland
Parkweg 2
3221 LV  Hellevoetsluis

Wilt u meer informatie of een boot huren?
Neem dan contact op met onze receptie

E-mail: info@resortpoortvanzeeland.nl