Restaurant geopend vanaf 1 april.


Gezelligheid, lekker eten, borrelen in de zon op het terras, genieten van het uitzicht op de haven. Dit is zomaar een greep uit de herinneringen van de mensen die je voor zijn geweest in het bezoeken van hèt restaurant van EuroParcs Resort de Biesbosch. De koks van dit uitstekende restaurant worden geroemd door het bereiden van de lekkerste gerechten van ontbijt tot diner.

Dit gezellige café restaurant dat op het park van EuroParcs Resort de Biesbosch direct naast de receptie ligt, is zeven dagen per week geopend en beschikt over zowel een uitgebreide lunch- als dinerkaart. Klassiekers zoals het 12uurtje, een vers broodje carpaccio en een lunchplank compleet met broodjes en soep ontbreken niet. In de avonduren heeft u de keus uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Van huisgemaakte soep, sashimi en carpaccio tot heerlijke vlees- en visgerechten van de grill. Klik hier voor de menukaart en zie de grote variëteit aan gerechten.

De specialiteiten van dit haven Restaurant beperken zich niet alleen tot de al uitgebreide menukaart. Speciale thema avonden, zoals Wine and Dine, Comedy Dinner, Paas High Tea, bewijzen dat het horeca team van dit restaurant alles doet voor een afwisselende beleving van jou als klant. Van speciale gerechten, all-inclusive concepten, grappige acts, tot leuke kinderactiviteiten onderstrepen de inzet van dit horeca team om jou als klant op je wenken te bedienen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs, maak kennis met het enthousiaste team en laat je verassen door al het lekkers.

Kijk voor meer informatie over de thema avonden, de menukaart, de nieuwste trends binnen dit restaurant en de (positieve) reviews van de klanten op onze facebook pagina. facebook

pdfMenukaart

Contactinformatie
EuroParcs Resort De Biesbosch - Brasserie De Biesbosch
Rijksstraatweg 186
3316 EJ Dordrecht

Horecamanager: Orban Reith
Telefoon: 088 070 8075
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wist je:
Dat er naast het restaurant ook nog het take away restaurant Taste & More zit? Speciaal voor de lekkere hamburgermenu's die je mee kunt nemen. Maar natuurlijk ook voor de snelle hap zoals heerlijke friet, snacks en ijsjes.

Over snoekbaars bootverhuur

Snoekbaars Bootverhuur is een initiatief van Aad Lansbergen in samenwerking met EuroParcs. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren (onder andere op Europarcs de Biesbosch) van het eerste uur en met zijn twintig jaar ervaring op het vissen van snoekbaars vanaf de boot durven wij gerust te zeggen dat het logisch is dat deze expert zijn ervaring wil delen met jou. Hij weet zeker dat je net zo enthousiast zal worden als hij al jaren is.

De boten zijn direct beschikbaar vanuit EuroParcs de Biesbosch. Activiteiten "Snoekbaarsvissen onder de Moerdijkbrug..." en "Varen in De Biesbosch" zijn onderdeel van het nieuwe evenementenprogramma van EuroParcs en dragen bij aan een nog betere beleving van je vakantie in het resort.

Contactgegevens

EuroParcs De Biesbosch
Rijksstraatweg 186
3316 EJ Dordrecht

Wilt u meer informatie of een boot huren?
Neem dan contact op met onze receptie

E-mail: info@resortdebiesbosch.nl