Zie hieronder de tarieven voor het huren van een van onze boten. Bent u geinteresseerd en wilt u ook wel een boot huren om heerlijk op ontdekking te gaan op de wateren rondom de Biesbosch? Wilt u liever direct overleggen wat de mogelijkheden en de daarbij behorende prijzen zijn? Neem dan contact op.

Huurprijs vanaf (inclusief btw):

Halve dag € 95,00 (09:00 - 13:00, 13:00 - 17:00)
Hele dag € 135,00 (09:00 - 17.00 uur)
Voorkom extra kosten en wees op tijd terug!
Electromotor: Inclusief
Fishfinder: Inclusief
Vaarkaart: Inclusief
Hengels: Gratis (op vertoon van de VISpas)
Reddingsvesten: Gratis (verplicht voor personen <16 jaar)
Afkoop brandstofverbruik:  Hele dag € 35 | Halve dag € 19

 

Na het varen kunt u heerlijk uw dag afsluiten in Brasserie De Biesbosch

Borg

U dient bij aanvang van de huurperiode een borg te voldoen van 100 euro.

TIP: Overhandig de borg contant bij de receptie. Dan kunt u de borg contant weer terugkrijgen aan het einde van de huurperiode. Houd rekening met een terugbetaalperiode van maximaal 7 dagen bij het pinnen van de borg.


De borg is bedoeld om Happy Boats ervan te verzekeren dat u net als de klant na u, altijd een schone en werkende boot ontvangt op de tijd die we met elkaar afspreken. Denk dan aan de volgende punten:  
- Het niet volledig retourneren van de boot en eventuele bijgeleverde accessoires zoals fishfinder, zwemvesten, elektromotor, etc.
- Eventuele aantoonbare schades bij einde huurperiode die niet aanwezig waren bij aanvang huurperiode.
- Het niet schoon inleveren van de boot. (reinigingskosten van € 15 worden met uw borg verrekend)
- Het niet tijdig inleveren van de boot. Onder niet tijdig inleveren en de hoogte van het bedrag dat verrekend wordt, wordt verstaan:
   - Halve dag "Ochtend" is inlevermoment uiterlijk 13.00uur. Inleveren na 13.00 = € 35,00 per uur met afronding naar hele uren.
   - Halve dag "Middag" en een Hele dag (in overleg) boot in te leveren uiterlijk de volgende dag 9.00. Inleveren na 9.00 = € 35,00 per uur met 
     afronding naar hele uren    

 

Brandstofborg (indien u heeft gekozen voor afkoop brandstrofverbruik is deze borg voor u niet van toepassing)
De borg voor de brandstof is bedoeld voor het verrekenen van het vol tanken van de brandstoftank aan einde van de huurperiode. De prijs die berekend wordt is voor de brandstof zelf en de service van het voltanken. Prijs is € 2,25 per (verbruikte) liter. Indien u zelf de boot voltankt krijgt u de brandstofborg volledig geretourneerd.

Overige voorwaarden 
- De boten kunnen om 9:00 uur worden opgehaald (in overleg eventueel de avond of eind van de middag voor de gehuurde periode)
- De boten worden verhuurd met een volle benzine tank
- De boten dienen schoon te worden ingeleverd voor 17:00 uur (van de laatste verhuurdag) of indien anders overeengekomen.
- Bij inlevering van de boot heb je de mogelijkheid om de verbruikte benzine te verrekenen met de borg of de benzinetank vol achter te laten
- Kinderen jonger dan 16 jaar zijn verplicht een reddingsvest te dragen op de boot (reddingsvesten worden kosteloos ter beschikking gesteld)
- De huurder is volledig verantwoordelijk voor schade bij calamiteiten met de gehuurde boot, zowel schade aan de boot als door de huurder
veroorzaakte schade bij derde
- Snoekbaars Bootverhuur en Europarcs Resort De Biesbosch kunnen in geen enkele vorm van letselschade aan inzittende van de boot
aansprakelijk gesteld worden
- De boten zijn geschikt voor 5 personen

Wist je..:

- dat je geen vaarbewijs nodig hebt om te mogen varen met de boten van Snoekbaars Bootverhuur?
- dat de boten heel het jaar te huur zijn, ook voor recreatief varen in De Biesbosch?
- dat je een VISpas dient te kunnen overhandigen zodra je start met vissen (ook op het water!)? Vispas voor een jaar kost E 26,50.
- dat je niet meer dan drie snoekbaarzen in het bezit mag hebben?
- dat wij van Snoekbaars Bootverhuur niet met "de kleine lettertjes" werken? (Alle voorwaarden staan op deze pagina)

Regels varen in De Biesbosch

Elk jaar zoeken duizenden recreanten hun vertier in De Biesbosch, voor een excursie per boot of fiets, avondwandeling, picknick of overnachting. Hoe dan ook: om de natuur te beschermen én om iedereen optimaal te laten genieten van dit gebied gelden er een aantal regels in het Nationaal Park.
Vanzelfsprekend in een natuurgebied mag je geen afval achterlaten, harde muziek draaien of open vuur stoken. Te hard varen (+6 km/uur) is ook niet toegestaan, zeker niet in de kreken. Helaas hebben de toezichthouders van De Biesbosch er vaak toch hun handen vol aan om overtreders op hun gedrag aan te spreken. Lees voor je bezoek aan De Biesbosch even de onderstaande parkregels door: het is een kleine moeite je hieraan te houden en bovendien riskeer je dan geen (fikse) boete!

10 regels

1. De maximum vaarsnelheid in de kreken is 6 km/uur. Op sommige grotere wateren en de rivieren mag je 9 km/uur
2. Beroepsvaart heeft altijd voorrang
3. Het is verboden om afgesloten gebieden of kreken in te gaan
4. Aanmeren mag alleen bij aanlegsteigers, meerpalen en speelweides.
5. Kamperen mag alleen op aangegeven plekken: wild kamperen is verboden
6. Kampvuren zijn niet toegestaan.
7. Barbecues moeten tenminste 50 cm hoog zijn (dus geen wegwerpexemplaren)
8. Neem afval mee in een vuilniszak of gooi het in één van de afvalbakken die in het gebied staan
9. Vissen mag alleen met een vergunning
10. De Biesbosch is een stiltegebied, respecteer dit

Over snoekbaars bootverhuur

Snoekbaars Bootverhuur is een initiatief van Aad Lansbergen in samenwerking met EuroParcs. Aad Lansbergen is een van de huiseigenaren (onder andere op Europarcs de Biesbosch) van het eerste uur en met zijn twintig jaar ervaring op het vissen van snoekbaars vanaf de boot durven wij gerust te zeggen dat het logisch is dat deze expert zijn ervaring wil delen met jou. Hij weet zeker dat je net zo enthousiast zal worden als hij al jaren is.

De boten zijn direct beschikbaar vanuit EuroParcs de Biesbosch. Activiteiten "Snoekbaarsvissen onder de Moerdijkbrug..." en "Varen in De Biesbosch" zijn onderdeel van het nieuwe evenementenprogramma van EuroParcs en dragen bij aan een nog betere beleving van je vakantie in het resort.

Contactgegevens

EuroParcs De Biesbosch
Rijksstraatweg 186
3316 EJ Dordrecht

Wilt u meer informatie of een boot huren?
Neem dan contact op met onze receptie

E-mail: info@resortdebiesbosch.nl